Hozzávalók:
100 g darált zabpehely
100 g teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt
160 g gesztenyemassza
100 g vaj
1 db tojás
100 g méz
50 g étcsokoládé
1 teáskanál szódabikarbóna
1 csipet só
Elkészítés:
A darált zabpelyhet keverjük össze a liszttel, a csipet sóval, a szódabikarbónával és a csokival, amit előtte apróra törtünk. Egy másik tálban keverjük össze a gesztenyét, a vajat és a tojásokat, majd a szárz hozzávalókat keverjük a gesztenyés masszához.
A lágy tésztát lefedve, egy óráa hűvös helyre tesszük, hogy kissé megszilárduljon. Ezt követően a tésztát lisztes felületen kinyújtjuk, majd kiszaggatjuk. Végül sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük és előmelegített sütőben, 200 fokon 10-15 perc alatt kisütjük.