Hozzávalók:
250 g gesztenye massza
2 teáskanál rum aroma
1 teáskanál vanília aroma
40 g porcukor
40 g darált keksz
100 g csokoládé
1 evőkanál kókuszolaj vagy sima olaj
Elkészítés:
Egy tálban kézzel összedolgozzuk a gesztenyét, az aromákat, a porcukrot és a kekszet, majd kisebb golyókat formázunk a masszából. Ezeket egy sütőpapírral bélelt tálra vagy tálcára tesszük és ha készen vagyunk a formázással, akkor a hűtőbe tesszük egy órára.
A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk és hozzáadjuk az evőkanálnyi olajat. Majd ebben megforgatjuk a golyókat és hagyjuk őket teljesen kihűlni. Érdemes a kihűlt csokoládés golyókat díszíteni akár más csokival vagy liofilizált gyümölccsel. Ajándéknak is tökéletes.