13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Vegán termékcsaláddal bővült a Cerbona

2022. május 29.
58.3871
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Egy friss kutatás szerint sokkal nagyobb ütemben növekszik az európai vegán száma, mint azt korábban gondolták volna, így sok élelmiszergyártó dönt úgy, hogy gondol a vegánokra, a Cerbona Élelmiszergyártó Kft is új termékcsaláddal bővíti portfólióját.


Németországban növekszik leginkább a vegánok száma, 2016-ban még csak 1,3 millióan voltak, 2020-ban már 2,6 millió ember mondta magát vegánnak. Az egyre népszerűbb étrend miatt döntött úgy a Cerbona is, hogy bevezeti új termékcsaládját a piacra. A márka múlt év végén "csendesen" vezette be az újdonságokat, így több visszajelzés is érkezett. Kiderült, hogy az új termékek különösen a fiatalok körében váltak népszerűvé.

Vegán termékcsaláddal bővült a Cerbona - 2. kép

Az új termékek fejlesztése nem volt egyszerű, ugyanis ízben és állományban is merőben mást szerettek volna kínálni a fogyasztóknak. Így alkották meg a sárgarépás-sütőtökös és céklás-rebarbarás müzliszeleteket. De akadnak még gyümölcsös zabkásák és gyümölcsös granolák is. A müzliszeletek cukortartalma alacsony, rosttartalma azonban magas, így egy kisebb étkezés is kiváltható vele.

Vegán termékcsaláddal bővült a Cerbona - 3. kép

A szerkesztőségünkbe is eljutott néhány újdonság, a müzliszeletek nagyon ízletesek, nem túl édesek. A sütőtök íze nagyszerű, az őszi hónapokban igazi kedvenc lesz. A céklás változatot azok fogják igazán kedvelni, akik szeretik a cékla földes ízvilágát.
1 hozzászólás

Enci

1 éve, 11 hónapja és 24 napja

Tényleg egyre több a vegán és a boltokban is sok már a termék.

válasz erre