11 °C
kevés felhő
2024. április 25., csütörtök
Márk

Így készül a párizsi krém

2022. július 02.
47.3471
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünkben eláruljuk, hogyan kell elkészíteni az egyik legnépszerűbb torta krémet, amihez nem kell sok hozzávaló és tényleg nagyon egyszerű az elkészítése.


Hozzávalók:
225 g étcsokoládé
375 g zsíros habtejszín
1 evőkanál kakaó
300 g puha vaj

Elkészítés:
A csokoládét törjük össze és tegyük egy tálba. A tejszínt és a kakaót feltesszük egy forralóban a tűzhelyre és elkezdjük melegíteni. Ha felforrósodott a tejszín, akkor a csokoládé darabokra öntjük és elkeverjük. Ha már egynemű, akkor beletesszük a vajat és hagyjuk felolvadni.

Betesszük az egészet a hűtőbe és hagyjuk visszadermedni. Végül egy robotgéppel kihabosítjuk a krémet és már lehet is használni.
nincs még hozzászólás