Hozzávalók:
140 g liszt
250 g jó minőségű étcsokoládé
250 g cukor
100 g vaj
4 db tojás
85 g tejcsokoládé
80 ml habtejszín
14 g vaj
Elkészítés:
A csokit tőrjük össze egy tálba, adjuk hozzá a vajat és vízgőz felett olvasszuk fel őket. Ha szépen megolvadtak és elkevertük, vegyük le és hagyjuk kihűlni. Közben a tojást és a cukrot verjük fel habosra. Ha szobahőmérsékletűre hűlt a csoki, akkor adagoljuk hozzá a felvert tojásokat, majd ezután apránként a lisztet. Egy tepsit kenjünk ki vajjal, ezután tegyük bele a csokis krémet.
Előmelegített sütőben 180 fokon 20 perc alatt süssük meg. Közben elkészítjük a ganachet. Ehhez a tejszínt melegítsük fel, majd öntsük le a csokoládét a tejszínnel és keverjük bele a vajat. Hagyjuk kicsit hűlni, majd öntsük a browniera.
Tegyük a hűtőbe a süteményt és hagyjuk, hogy teljesen megdermedjen a csokis krém. Végül lehet tálalni.