15 °Cborús égbolt
2022. október 06., csütörtök • Brúnó, Renáta

Ananászos csirkenyárs

Mariann , 2022. június 14.
Mai receptünk egy ízletes grill étel, amit serpenyőben is el lehet készíteni. Aki szereti a hawaii pizzát, az ezt a szuper grill ételt is kedvelni fogja, hiszen a csirke és az ananász nagyszerűen illik egymáshoz.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hozzávalók:
 500 g csirkemell
 1 doboz konzerv ananász
 só, bors
 kevés olívaolaj
 2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A csirkét egyenlő nagyságú kockákra vágjuk. Az olajba zúzzuk bele a fokhagymát és szórjunk bele sót és borsot. Ebbe tegyük bele a csirkét és pácoljuk egy órán keresztül a húsokat. Közben az ananászt is vágjuk össze hasonló méretekre, mint a csirkemell.

Húzzuk fel nyársra a csirkéket és az ananászokat felváltva, majd ezután grillen vagy serpenyőben süssük meg a nyársak minden oldalát.
 
nincs még hozzászólás