25 °C
kevés felhő
2025. június 03., kedd
Klotild

Garnélarákos-avokádós saláta

2021. július 13.
25.3582
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy könnyed garnélás saláta, mely tökéletes nyáron ebédre vagy akár vacsorára. Nem nehéz elkészíteni és emellett nagyon egészséges is.


Hozzávalók:
250 g garnélarák
1 evőkanál olívaolaj
2 db avokádó
só, bors ízlés szerint
negyed lilahagyma
2 csésze aprított saláta
1 evőkanál koriander

Elkészítés:
A rákokat tegyük egy serpenyőbe és tegyünk rá kevés olajat, sót és borsot. Alacsony lángon kis ideig pirítsuk meg, míg színt kap. Majd tegyük félre. Egy nagy tálba szórjuk bele a salátát, majd dobjuk rá a megpucolt és felszeletelt avokádókat.

A hagymát és a koriandert vágjuk apróra és szintén szórjuk a salátára. Mehet rá a megpirított garnéla és ízlés szerint locsoljuk meg még olívaolajjal vagy valamilyen dresszinggel.
nincs még hozzászólás