Hozzávalók:
6 db filézett, bőr nélküli csirkecomb
2-3 evőkanál olívaolaj
3-4 evőkanál szójaszósz
3 evőkanál dijoni mustár
2 evőkanál méz
2 evőkanál barna cukor
2 gerezd fokhagyma
2 teáskanál friss kakukkfű
só, bors
Elkészítés:
A csirkecombokat mossuk meg és az esetleges nagyobb zsír darabokat vágjuk le. Egy nagy tálban keverjük össze az olajat, a szójaszószt, a mézet, a mustárt, a cukrot, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. Ebben a keverékben forgassuk meg a csirkecombokat és lefedve tegyük őket egy kis időre a hűtőbe, hogy az ízek jól átjárják a csirkecombokat.
Végül tegyük sütőpapírral bélelt tepsire és előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 percig süssük, a végén pedig érdemes bekapcsolni a grill funkciót (ha van ilyen) és rápirítani. Friss salátával tálaljuk.