Hozzávalók:
400 g csirkemell
2 kiskanál tarkabors
borókabogyó
koriander
1 ág rozmaring
3-4 gerezd fokhagyma
0,5 dl olívaolaj
só
Elkészítés:
A csirkemellet vágjuk apróbb kockákra, így könnyebben fognak átsülni a húsdarabok. Ezt követően a fűszereket egy mozsárban durvára összetörünk. Hozzáadjuk a finomra aprított rozmaringot és fokhagymát, majd az egészet felöntjük az olívaolajjal. Összekeverjük és beletesszük a húsdarabokat.
Körülbelül 1 órán át hagyjuk pihenni, hogy a csirkekockák átvegyék a fűszerek ízeit. Közben sózzuk meg ízlés szerint. Egy bambuszpálcikára húzzuk fel a kockákat és forró serpenyőben süssük meg a nyársakat.
Friss salátával, vagy pirított zöldségekkel tálaljuk.