Hozzávalók:
800 g csirkemell
150 g füstölt sajt
4 gerezd fokhagyma
3 dl tej
1 dl tejföl
só, bors
Elkészítés:
A csirkemelleket vágjuk félbe és tegyük egy tálba. Ezt követően öntsünk rá annyi tejet, hogy ellepje, majd a fokhagymát zúzzuk össze és szórjuk rá. Sóval, borssal ízesítsük. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük a csirkét.
Másnap egy magasabb tepsibe teszünk egy réteg csirkemellet, és ráreszeljük a füstölt sajtot. A maradék húst is rátesszük. A tejes pácot összekeverjük a tejföllel és ráöntjük a húsra.
Takarjuk le fóliával. Előmelegített sütőben, 180 fokon 50 perc alatt megsütjük. Az utolsó 5-10 percben levesszük a fóliát.