Hozzávalók:
1 nagy bagett
50 g vaj
2 gerezd fokhagyma
2-3 szál zöldhagyma
125 g krémsajt
1 csésze ementáli sajt
fél csésze mozzarella
bors
fél csokor petrezselyem
Elkészítés:
Az újhagymát vágjuk karikákra a zöldjével együtt, majd a vajon kezdjük el párolni a zúzott fokhagymával együtt. Közben a bagettet vágjuk be 2 centiméterenként. Ha megpuhult jól a hagymás keverék, akkor vegyük le a tűzről és a felével kenjük be vele a bagettet mindenhol.
Egy tálban keverjük össze a sajtokat és a megmaradt hagymás keveréket. Adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet és egy kis borsot ízlés szerint. A keverékkel kenjük meg a bagettet. Fóliával fedjük le és előmelegített 180 fokos sütőben süssük 20 percig.