Ha unod a sima fűszeres csirkét, akkor készíts egyszerű, de mégis nagyon ízletes fokhagymás-mustáros változatot. Könnyen össze lehet dobni, grillen is el lehet készíteni bátran. Salátával vagy más körettel fogyasszuk.
Hozzávalók:
800 g csirkemell
4 evőkanál ketchup
3 evőkanál mustár
4 gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
5 evőkanál olíva olaj
1 kiskanál oregánó
Elkészítés:
A húst mossuk meg, majd vágjuk vékonyabb szeletekre. Egy tálban keverjük össze a ketchupot, a mustárt, a zúzott fokhagymákat, az oregánót, a sót és az olajat. Tegyük bele ebbe a pácba a hússzeleteket és hagyjuk kicsit pihenni őket a hűtőben.
Egy tepsibe tegyük bele a csirkeszeleteket, majd fedjük le fóliával. Előmelegített sütőben 200 fokon, 35-40 perc alatt készre sütjük.