Hozzávalók:
450 g csirkemell
1 evőkanál olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
fél evőkanál só és bors
3/4 csésze tejszín
1/4 csésze pestó
100 g sajt
200 g tészta
150 g koktélparadicsom
Elkészítés:
Főzzük ki a tésztát sós vízben. Közben a csirkét vágjuk kockákra, majd egy lábosban hevítsük fel az olajat és tegyük bele a csirkét, a zúzott fokhagymát és a sót, borsot. Keverjük össze és hagyjuk picit pirulni a csirkét. Ha a csirke már szép piros, akkor mehet bele a tejszín, a reszelt sajt és a pestó.
Főzzük néhány percig az egészet, míg a szósz krémes állagú nem lesz. Ezután mehet bele a főtt tészta és a félbe vágott koktélparadicsomok. Összekeverjük és pár perc főzés után tálalhatjuk is.