31 °C
tiszta égbolt
2025. június 04., szerda
Bulcsú

Fokhagymás bagett

2014. február 01.
5.1913
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A fokhagymás bagett elkészítése nem kerül sokba és nem is nagy ördöngösség, ezért most megtudhatjátok, hogyan varázsoljatok egy különleges francia finomságot az asztalotokra.


Hozzávalók:
2 db friss bagett
20 dkg margarin
3-4 gerezd fokhagyma
2 kiskanál ételízesítő
2 evőkanál petrezselyemzöld

Elkészítés:
A margarint először habosra keverjük egy robotgéppel, majd hozzáadjuk az ételízesítőt, a zúzott fokhagymákat és a petrezselyemzöldet. Jól összekeverjük.

Ezután a bagetteket bevagdossuk körülbelül 2 centiméterenként és megkenjük a őket a margarinnal. Tegyünk bőven mindenhova. Ezután egy fóliába becsomagoljuk a bagetteket és 180 fokos sütőben pár perc alatt megsütjük.
5 hozzászólás

krisztike

12 éve, 3 hónapja és 24 napja

Szuper recept!

válasz erre

Gucci

12 éve, 3 hónapja és 24 napja

én inkább maradok a bolti fagyasztottnál röhögő smiley

válasz erre

Minoni

12 éve, 3 hónapja és 24 napja

Huuu de jó ez a recept mosolygó smiley kipróbálom

válasz erre

Linda

12 éve, 3 hónapja és 24 napja

Ez de jó. Én fagyasztottat szoktam venni.

válasz erre

Sonci

12 éve, 3 hónapja és 25 napja

Otthon még sosem csináltam mindig csak vettem. Eddig.mosolygó smiley

válasz erre