23 °C
tiszta égbolt
2025. június 06., péntek
Norbert, Cintia

Fetakrém olívabogyóval

2015. április 05.
2.3331
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk egy egyszerű sajtos krém, mely friss kenyéren a legízletesebb. Nagyon könnyed a krém és gyorsan el is készíthetjük. Húsvét után nagyon jól jöhet.
 


Hozzávalók:
250 g fetasajt
2 evőkanál tejföl
1 csipet bors
15 db olívabogyó
3 teáskanál olívaolaj

Elkészítés:
Az olívabogyókat vágjuk kisebb darabokra. Ezt követően keverjük össze a tejfölt és a fetasajtot. Ha krémesebb, lágyabb krémet szeretnénk, akkor több tejfölt is keverhetünk hozzá. Ezután jöhet bele az olívaolaj, a bors és az apróra vágott olívabogyó.

Jól összekeverjük az egészet, hogy a massza szépen összeálljon. Körülbelül egy órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek, majd friss kenyérrel fogyaszthatjuk is.
4 hozzászólás

blondi

11 éve, 17 napja

Jól hangzik, megkóstolom!

válasz erre

Linda

11 éve, 18 napja

Egyszerű kis finomság.

válasz erre

Sonci

11 éve, 18 napja

ez tényleg szupi recept

válasz erre

Babóca

11 éve, 18 napja

Jaj de jó. mosolygó smiley Ezt ki fogom próbálni.

válasz erre