Hozzávalók:
110 g édes keksz
50 g olvasztott vaj
150 g fehér csoki
100 g natúr krémsajt
12 g porcukor
2,5 dl zsíros tejszín
Elkészítés:
A kekszet törjük össze nagyon apróra vagy daráljuk le. Ezután keverjük hozzá a vajat és öntsük bele egy tortaformába. Kezünkkel nyomkodjuk le az aljára a kekszes keveréket, majd tegyük a hűtőbe. Közben elkészítjük a krémet. Ehhez a csokit olvasszuk meg gőz felett, majd hagyjuk kicsit kihűlni.
A krémsajtot keverjük össze a porcukorral, majd mehet bele a csoki is. A tejszínt verjük fel egy tálban, majd óvatosan keverjük hozzá a krémhez. Végül az egészet öntsük a tortaformába és hűtsük be 2-3 órára. Zselatin fixszel még jobban össze fog állni a torta.
Friss gyümölccsel kínáljuk.