7 °C
borús égbolt
2024. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Fedezd fel a takarítás szabadságát a Dreame V11 SE vezeték nélküli porszívóval

Szponzorált tartalom
2023. április 01.
81.8181
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a vezeték nélküli porszívók, hiszen rengeteg előnyük van, nem kell bajlódni a hosszú vezetékkel és sokkal egyszerűbbé vált különböző helyeken a takarítás a házban. A különféle márkák között azonban nehéz megtalálni a számunka legmegfelelőbb készüléket, ehhez adunk most egy kis segítséget, ugyanis legújabb cikkünkben bemutatjuk a Dreame V11 SE vezeték nélküli porszívót. Ez a takarítógép nem csak tisztításban verhetetlen, de az ára is kedvező.
 


A Dreame márka 2015-ben alakult és elsősorban csúcsminőségű takarítóeszközök - robotporszívó, rúd porszívók - gyártásával foglalkozik, termékeik fejlesztéséhez a tervezők az űrtechnika vívmányait is előszeretettel alkalmazzák. A márka 2017 végén csatlakozott a Xiaomi ökoszisztémához intelligens termékeikkel.

A Dreame V11 SE vezeték nélküli porszívó egy 2500 mAh teljesítményű akkumulátorral van felszerelve, mely egy feltöltéssel akár 60 percig is képes működni, ami bőven elég arra, hogy akár egy nagyobb méretű házat is kitakarítsunk vele. A porszívó töltési ideje nem túl sok, csupán 3,5 óra. Szívóteljesítménye egészen elképesztő, ugyanis akár 24000 Pa (akár 150AW tisztítási teljesítmény) teljesítményre is képes. A poratkák 99,9%-át eltávolítja, ami jó hír az allergiában szenvedőknek. A készüléken található egy beépített HD LCD kijelző is, mely a legfontosabb információkról tájékoztatja a felhasználót - akkumulátor töltöttségi szintje, szívóteljesítmény, valamint a szűrő cseréjét is jelzi.

Fedezd fel a takarítás szabadságát a Dreame V11 SE vezeték nélküli porszívóval - 2. kép

A V11 SE egyik nagy előnye, hogy egy gombnyomással beállíthatjuk a folyamatos üzemmódot, aminek köszönhetően nem kell egyfolytában nyomnunk a bekapcsoló gombot, így nem fárad el a kezünk. Ez a funkció kevés vezeték nélküli porszívóban található meg, ezért ezt mindenképpen érdemes kiemelni. A Dreame V11 SE csomagjában többféle szívófejet találunk a különböző felületekre, legyen szó járólapról, laminált padlóról vagy szőnyegről, a porszívó V alakú forgókeféje mindenhol képes felporszívózni.

A V alakú kefe úgy lett kialakítva, hogy a hosszabb hajszálak ne akadjanak bele, így a porszívó karbantartása sokkal egyszerűbb. A készülékhez tartozik egy elektromos kefe, mely mélytisztítást végez a különböző anyagokon, így könnyedén eltávolíthatjuk a mikronszemcséket és a mikroorganizmusokat a kanapékról vagy akár a párnákról. A 2 az 1-ben réskefe a kisebb helyeken képes tisztítást végezni, míg a 2 az 1-ben kefét az olyan felületeken alkalmazhatjuk, mint például a laptop vagy a konyhapult.

Fedezd fel a takarítás szabadságát a Dreame V11 SE vezeték nélküli porszívóval - 3. kép

A porszívó karbantartása nagyon egyszerű, a portartályt anélkül kiüríthetjük, hogy bepiszkolnánk a kezünket, csupán egy gombot kell megnyomnunk hozzá. A szűrőbetét és a forgókefe folyó víz alatt mosható, emiatt nem kell gyakran cserélni őket, amivel csökkenthetjük a hulladék mennyiségét és még pénzt is megtakaríthatunk. Mindezek mellett a porszívót 12 ciklonos tisztítórendszerrel szerelték fel, ami lehetővé tette a szűrő élettartamának megduplázását. Az ötfokozatú szűrés pedig képes megbirkózni a mikron méretű részecskék 99,97 %-ával.

A Dreame V11 SE vezeték nélküli porszívója egyértelműen megvételre ajánlott készülék, hiszen teljesítménye mellett az ára is igen kedvező, már 75 990 forintos áron hozzájuthatunk az alábbi webshopban. A mindössze 1,6 kg-os készülék akkumulátora akár 60 percig is bírja egyetlen feltöltéssel, a számtalan kiegészítő pedig segít abban, hogy a lakás minden szegletét tisztán tartsuk és a háziállataink szőrétől is megszabaduljunk. Egy ilyen rúdporszívó hatékonyan segíti a házimunkát.

Ez a cikk egy szponzorált tartalom / PR cikk, amely nem feltétlenül a NőiHírek szerkesztősége által készített tartalom.