Hozzávalók:
5 evőkanál liszt
1 csomag sütőpor
2 evőkanál kakaó
8 db tojás
6 evőkanál porcukor
1 dl olaj
200 g margarin
200 g porcukor
500 g túró
1 db citrom héja
5 dl Fanta
1,5 csomag vaníliás puding
1 evőkanál cukor
Elkészítés:
A tésztához a tojásokat válasszuk szét. A liszetet, a sütőport és a kakaót keverjük össze egy tálban. A tojássárgákat összekeverjük a porcukorral, valamint az olajjal. A tojásfehérjét verjük kemény habbá, majd óvatosan keverjük a sárgájához és ezután a lisztes keveréket is hozzáadjuk. Végül formába tesszük és 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük. Amíg hűl, addig elkészítjük a krémet.
A margarint és a porcukrot habosra keverjük és hozzáadjuk a túrót, valamint a reszelt citromhéjat. Tegyük félre és készítsük el a fantás krémet. Ehhez a fantát, a cukrot és a pudingot keverjük el és főzzük össze. Végül a piskótára kenjük a túrókrémet, arra pedig a fantás krémet. Tegyük a hűtőbe néhány órára.