30 °C
tiszta égbolt
2025. június 04., szerda
Bulcsú

Extra sajtos sült halfilé

2018. május 02.
9.9963
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Dobj össze egy szuper ízletes és könnyen elkészíthető vacsorát vagy ebédet, ami ráadásul egészséges is, nincs benne sok kalória. Ha nem szereted nagyon a halak ízét, akkor ez a recept nagyon tetszeni fog.


Hozzávalók:
400 g tőkehalfilé
200 g fagyasztott spenót
100 g paradicsom
240 g krémsajt
50 g cheddar sajt
só, bors

Elkészítés:
A halszeleteket tegyük egy tepsibe és szórjuk meg sóval, borssal. A spenótot forrázzuk le forró vízzel, majd vágjuk össze. Kenjük meg a halakat a spenóttal, majd mehet rá a krémsajt is. A paradicsomokat szeleteljük fel és szintén tegyük a halakra. Végül szórjuk meg őket a cheddar sajttal és szórjuk még meg sóval, borssal.

Előmelegített sütőben 180 fokon körülbelül 20 perc alatt készre sütjük a sajtos halszeleteket.
nincs még hozzászólás