Hozzávalók:
200 g étcsokoládé
220 g vaj
400 g cukor
160 g finomliszt
60 g cukrozatlan kakaópor
4 db tojás
1 csipet só
1 teáskanál sütőpor
250 g friss eper
Elkészítés:
A vajat olvasszuk meg, majd törjük bele a csokoládét és hagyjuk, hogy felolvadjon a csoki a vajban. A tojásokat verjük fel alaposan a cukorral, majd szitáljuk hozzá a lisztet, a kakaóport és a sütőport. Keverjük össze az alapot és közben adjuk hozzá a csipet sót, valamint az olvasztott csokit. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd öntsük bele a krémet.
Szórjuk bele tetszés szerint a megmosott és megtisztított epreket. Előmelegített sütőben 170 fokon 20-25 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha már kívül enyhén ropogós, de belül még egy kicsit folyós.