Mai receptünk egy könnyen elkészíthető tésztasaláta, mely nagyszerű ebédre vagy vacsorára is. Szinte bármilyen zöldséggel elkészíthetjük ízlés szerint, legjobb az idényzöldségek közül választani.
Hozzávalók:
450 g tortellini
4-5 evőkanál zöld pesto
200 g koktélparadicsom
150 g mini mozzarella
1 kisebb lilahagyma
friss bazsalikom
Elkészítés:
A tésztát főzzük ki enyhén sós vízben, majd szűrjük le és hideg víz alatt mossuk át, így gyorsabban ki fog hűlni. A paradicsomokat vágjuk félbe, a nagyobb mozzarella golyókat is vágjuk félbe. A hagymát apróra vágjuk. Ezután egy tálban keverjük össze a hozzávalókat, a pestot is tegyük hozzá.
Végül néhány bazsalikomlevelet vágjunk össze és szórjuk a salátára. Hidegen tálaljuk.