Hozzávalók:
150 g teljes kiőrlésű tönköly liszt
80 g teljes értékű nádcukor
kókuszszír
0,5 dl natúr mandulaital
300 g bio almavelő
3 tojás
fahéj
1 teáskanál sütőpor
vanília aroma
1-2 db alma
Elkészítés:
Egy tálba tegyük bele a tojásokat, a nádcukrot és keverjük habosra. Ehhez adjunk egy kevés kókuszzsírt. Folyamatos kevergetés mellett öntsük bele az almavelőt is. Ha jól összekevertük, jöhet bele a liszt, a sütőpor és a mandulaital is.
Végül szórjunk bele ízlés szerint fahéjat és vanília aromát. Az almákat pucoljuk meg és vágjuk kisebb kockákra. Egy kenyér formát kenjünk ki kókuszzsírral és tegyünk bele sütőpapírt. Öntsük bele a tésztát és szórjuk rá az almakockákat. (bele is szórhatjuk a tésztába)
Előmelegített sütőben 180 fokon, 55 perc alatt készre sütjük.