9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Tudtad? A legtöbb nő 5 hónap alvást veszít a menstruációja miatt élete során

2022. október 30.
50.9551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az Essity a közelmúltban kutatás végzett a Libresse számára, melyből kiderült, hogy a nők életük során átlagosan öt hónapot veszítenek alvásidejükből menstruáció alatt a kényelmetlen érzés miatt.

Az Essity globális kutatásának tanulságait leszűrve alkotta meg a #menstrualmatlansag fogalmát, hogy így hívja fel a figyelmet az alvási egyenlőtlenség létezésére menstruálók és a nem menstruálók között.

A megkérdezett nők többsége a ciklusa alatt rosszabb minőségben és kevesebbet alszanak. A nők harmada (33%) attól fél elalvás előtt, hogy a betét átázik és összevérzi a lepedőt. 51%-uk pedig a fájdalom és a görcsök miatt képtelen a nyugtató alvásra.

A Libresse megalkotta az új Goodnight betétet a MaxCour-VTM adaptív technológiával, hogy a nők azt a biztonságot és kényelmet élvezhessék, amire szükségük van a szabadabb mozgásért és gondtalan alvásért minden fekvőhelyzetben. A tisztasági betét jobban alkalmazkodik a nők természetes vonalaihoz. A terméknek 3 nagyon hatékony nedvszívó zónája van, hogy minden éjszaka biztonságban aludjon el a nő.