5 °Cborús égbolt
2022. december 05., hétfő • Vilma

Novemberben Nagy Dermo Roadshow-t tartanak a Kulcs Quality Patikák

Mariann , 2022. november 05.
Ha bőrápolási kérdésekben szeretnénk szakértőt találni, akkor elég lesz novemberben ellátogatni országszerte abba a 36 Kulcs Quality Patikába, ahol szakemberek segítenek kiválasztani a megfelelő dermokozmetikai terméket számunkra.


Két éve indította el a Kulcs Patikák az úgynevezett Kulcs Quality Programját, melynek során már 37 átalakított, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtó Kulcs Quality Patika működik az országban és még idei átadással további négy nyitása várható. Ezekben a patikákban szakemberek segítségével találhatja meg az ember a megfelelő bőrápolási, szépségápolási terméket. A patikákban már széles választékban lehet megtalálni a különböző dermokozmetikai márkák termékeit.

A novemberben elindított Nagy Dermo Roadshow keretében szeretnék felhívni a vásárlók figyelmét, hogy most már a patikákban is kaphatnak szakszerű segítséget akár bőrproblémáikra. Ingyenes tanácsadásokon vehetnek részt, valamint termékmintákat is hazavihetnek. A Roadshow-t egy különleges nyereményjátékkal egészül ki, melynek végén egy 2 személyes wellness hétvégét sorsolnak ki.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!