5 °Cborús égbolt
2022. december 05., hétfő • Vilma

Két új illattal bővült idén a The Body Shop karácsonyi kollekciója

Mariann , 2022. november 06.
Mint minden évben, úgy idén is limitált karácsonyi kollekcióval jelentkezik a népszerű szépségápolási márka. Két új fantasztikus ünnepi illat is elérhető már a boltokban, valamint egy korábbi évek kedvence is, emellett megérkeztek az új ajándékcsomagok és adventi kalendáriumok.


A szilva gyümölcsös illata idén sem maradhat ki a The Body Shop karácsonyi kollekciójából, így ismét elérhető a Love & Plums termékcsalád, mely limitált ideig lesz elérhető. A két új illat: a Spiced Orange, vagyis a fűszeres narancs és a Wilde Pine, azaz a természetes fenyő. Az illatok különféle kiszerelésben kaphatóak, testvaj, tusfürdő, testjoghurt, parfüm és testápoló.

Két új illattal bővült idén a The Body Shop karácsonyi kollekciója - 2. kép

Három gyönyörű popup adventi kalendárium érhető el a márkánál, melyeket a Közösségi Méltányos Kereskedelmi partnereik ihlették. A három kalendárium különböző méretben érhetőek el és rengeteg terméket tartalmaznak. Ahogy azt már megszokhattuk, számtalan izgalmas ajándékcsomaggal készült a márka, melyek már elérhetőek a boltokban és online is.

@noihirek Megérkezett a @thebodyshophungary karácsonyi kollekciója! Két új illat is érkezett! #thebodyshop #christmas #collection #xmas #comingsoon #christmastiktok ? It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé
 
1 hozzászólás

EszterSzabadkai • Überbrutál #1 • 3 hete és 5 napja

Az új fűszeres narancsos nagyon jó. Egy tusfürdőt már vettem belőle. A fenyő viszont nem jön be.