12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Itt a tavasz! Frissítsd fel arcbőrödet!

2016. március 26.
2.0471
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ahogy nyílnak a virágok, kezd ébredezni a természet, úgy kell arcbőrünket is felkészíteni az egyre több és erősebb napsütésre, valamint a változékony időre. Mai cikkünkben adunk néhány szuper tippet, amivel Te is könnyedén felfrissítheted arcodat és felkészítheted az új évszakra.


Az egyik legfontosabb dolog, hogy tavasszal már kezdjünk el nagyobb faktorszámmal rendelkező arckrémet használni, esetleg vékonyan napolajat, hiszen ilyenkor már képes az extrém érzékeny bőr leégni a napon, ami súlyos következményekkel járhat a későbbiekben. Ajkainkra is használjunk külön ajakápolót, melyben szintén napvédő található.

Nagyon fontos ajkainkat is ápolni.

Nagyon fontos ajkainkat is ápolni.


A nap során rengeteg szennyeződés és smink kerül az arcunkra, melyet egy egyszerű arcmosás nem fog maximálisan eltávolítani, így elsősorban használjunk valamilyen micellás vizet, mely könnyedén leszedi az arcról, a szemről és a szájról is a sminket, valamint a szennyeződést. Ezt követően lehet valamilyen tonikot vagy arcradírt alkalmazni.

Egy jó micellás víz mindent eltávolít.

Egy jó micellás víz mindent eltávolít.


Végezetül nappalra és éjszakára is külön-külön használjunk arckrémet, ami maximálisan hidratálja és ápolja a bőrt. Ez az egyik legfontosabb ha puha és bársonyos bőrt szeretnénk. Ha van egy kis "me time"-unk, akkor lehet egy hidratáló arcpakolást is felrakni, ehhez ajánlani tudjuk a Nivea Frissítő hidratáló arcmaszkját, melytől garantáltan hidratált és puha lesz a bőr.

Megfelelő arckrémet válasszunk bőrtípusunkhoz.

Megfelelő arckrémet válasszunk bőrtípusunkhoz.


Természetesen az arc mellett érdemes időt szánni a tél során igen szárazzá vált bőrre is a test többi részein, ahol érdemes valamilyen olajat használni. A Nivea Smooth Sensation testápoló olaja könnyedén beszívódik a bőrbe és nem hagy maga után olajos érzetet. Zuhanyzás közben is lehetőleg olyan tusfürdőt alkalmazzunk, ami eleve hidratálja a bőrt. Mindig gondoskodj bőröd szépségéről és ápoltságáról, mert a későbbi időkben meghálálja a bőrünk.

Olajos testápolók mindig jól táplálnak.

Olajos testápolók mindig jól táplálnak.



Tusolás közben is hidratáljunk.

Tusolás közben is hidratáljunk.


2 hozzászólás

Minoni

8 éve, 8 hónapja és 11 napja

Ilyenkor még nem hazsnálok faktoros krémet, bár az alapozómban van egy kevés. Ilyenkor még nem érzen, hgy túl sok krémet kellene használnom, amit lehet rosszul teszek.

válasz erre

krisztike

8 éve, 8 hónapja és 11 napja

Ezt a fajta tusfürdőt nagyon szeretem a niveától, de az arckrémeket nem, mert mindig kipattog a bőröm tőle.

válasz erre