12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Itt a Fjällräven legújabb őszi-téli kollekciója

2022. október 15.
39.7941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A hideg idő beköszöntével sem kell lemondani a túrázásról vagy az aktív sportokról, ugyanis a Fjällräven legújabb őszi-téli kollekciója ismét nagyszerű darabokat hoz el mindenki számára.

Továbbfejlesztett túrakabátokat, új középrétegeket és a leghidegebb napokon is melegen tartó női outdoor nadrágokat kínál a márka új kollekciója, valamint egy különleges, túraszoknyát, amit a hölgyek imádni fognak a hideg téli napokon.

A 2022-es év őszi-téli kollekciójának tervezése során a svéd outdoor márka arra helyezte a hangsúlyt, hogy a természetbe látogatók a hidegtől védve járhassák be a színpompás őszi avarral vagy csillogó téli zúzmarával borított tájakat.

A népszerű Expedition kollekció az idei évben két új darabbal bővült, az Expedition X-Lätt Shirttel, ami az őszi napokon lesz jó választás, valamint az Expedition pehelyanorákkal. A legújabb Fjällräven középrétegek közül az Övik Knit Roller Neck pulóver és a Vardag Pile Fleece kardigán a márka fenntarthatósági törekvéseivel összhangban a lehető legjobb minőségű környezetbarát alapanyagokból készülnek.

Itt a Fjällräven legújabb őszi-téli kollekciója - 2. kép

Az Expedition Pack Down Skirt pehelyszoknya rugalmas átlapolt dizájnja rendkívüli mozgásszabadságot biztosít, pihekönnyű és jól csomagolható darab. A szoknya egyszerűen fel- és levehető.

Itt a Fjällräven legújabb őszi-téli kollekciója - 3. kép