13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Folyamatosan bővül az otthoni fitneszeszközök piaca

2022. október 19.
46.4571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A koronavírus járvány kirobbanását követő lezárások miatt nagyon megugrott nem csak világszerte, de hazánkban is az otthoni fitneszeszközök piaca, egyre többen vásárolnak maguknak otthonra profi edzőgépeket.

A prémium fitneszeszközöket gyártó olasz cég, a Technogym is felismerte az otthoni sportolásban rejlő piacot, éppen ezért a magyarországi képviselete Budapesten, a III.

kerületben nyitotta meg exkluzív showroom-ját
, ahol bárki megtekintheti a márka jelenlegi portfólióját. Nagy Tamás, a Technogym sales managere elárulta, hogy a pandémia éveiben Magyarországon megduplázódott az otthoni szegmens értékesítési volumene.

A magyarok alapvetően futópadokat, elliptikus trénereket, teremkerékpárokat és erősítő berendezéseket (multifunkciós eszközöket és szabad súlyokat) vásároltak privát felhasználás céljából. A márka egyik legkedveltebb ilyen eszköze a Technogym Bench, mellyel rengeteg erősítő edzést lehet végezni kis területen, hiszen több súlyzót, erősítőszalagot is tartalmaz, valamint egy kényelmes és stabil padot.

Folyamatosan bővül az otthoni fitneszeszközök piaca - 2. kép

A Technogym tapasztalatai szerint a magyar felhasználók körében egyre népszerűbbek a digitális megoldásokat felvonultató fitneszgépek, ezért igyekszik a márka minden elvárásnak megfelelni és ezek alapján fejleszteni termékeit. A Technogym Live App applikációval bárki könnyen talál magának megfelelő edzésprogramot, akár saját személyi edzőt és folyamatosan nyomon követheti fejlődését.