Hozzávalók:
300 g lazacfilé
60 g dió
fél szelet toast kenyér
fél csokor kapor
fél citrom
1 evőkanál olívaolaj
só, bors
1 evőkanál dijoni mustár
Elkészítés:
A diót vágjuk apróra, vagy daráljuk kissé durvára. A toast kenyeret morzsoljuk szét és serpenyőben pirítsuk meg. A kaprot apróra vágjuk és elkeverjük a dióval, a kenyérmorzsával, a citrom reszelt héjával és az olívaolajjal. Sóval, borssal ízesítjük.
A halat mossuk meg, sóval és borssal ízesítjük. A hal tetejét megkenjük mustárral és rászórjuk a diós masszát. Fóliába csomagoljuk és hűtőbe tesszük két órára. Végül egy sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük a halakat és 180 fokos sütőben, 15 perc alatt készre sütjük.