Hozzávalók:
4 db csirkemellfilé
6 evőkanál dijoni mustár
2 evőkanál olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
2 ág kakukkfű
só, bors
Elkészítés:
A húsokat mossuk meg és kicsit törölgessük meg. Ezután egy tálban keverjük össze a mustárt, az olajat, a zúzott fokhagymákat, a kakukkfüvet, a sót és a borsot. Ebben a pácban forgassuk meg a csirkemelleket és hagyjuk őket 1-2 órát pácolódni a hűtőben.
Ezután egy tepsit vagy egy tűzálló tálat kenjünk ki kevés zsiradékkal, helyezzük bele a csirkemelleket és öntsünk egy kevés vizet alájuk. Fedjük le fóliával és előmelegített sütőben 180 fokon 40-45 percig sütjük. A végén a fóliát vegyük le és pirítsuk egy kis ideig még a csirkéket.