Hozzávalók:
3 evőkanál laktózmentes vaj
2,5 csésze kókuszreszelék
2 nagy tojás
1 evőkanál édesítő
fél teáskanál tengeri só pehely
Elkészítés:
A vajat olvasszuk meg, majd keverjük össze a kókuszreszelékkel. Egy tálban verjük fel a tojásokat és adjuk hozzá az édesítőt. Keverjük addig, amíg szép világos nem lesz, majd ezt a tojásos masszát adjuk a kókuszos részhez. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
Erre egy kanál segítségével mérjük ki az adagokat és rakjuk őket 2-3 cm távolságra, sütés közben szépen szét fognak terülni. Előmelegített sütőben 175 fokon 8-10 percig sütjük őket, majd a sütőből kivéve még forrón szórjuk meg a só pehellyel. Csokiba is márthatjuk a kész kekszeket.