Hozzávalók:
300 g cukormentes darált keksz
2 evőkanál holland kakópor
30 g negyedannyi édesítő vagy 100 g eritrit
2-2,5 dl tej, cukormentes tej
ízlés szerint rum vagy rumaroma
100 g puha vaj
150 g por eritrit
30 g kókuszreszelék
Elkészítés:
A kekszet elkeverjük a kakaóporral és az édesítőszerrel, majd beleöntjük a tejet és a rumot, alaposan összedolgozzuk. Ha túl száraznak éreznénk, akkor lehet még bele tenni egy kis tejet. A masszát osszuk két részre, így könnyebb lesz a tekercseket elkészíteni. A vajat habosítsuk ki az eritrittel és szórjuk bele a kókuszreszeléket.
Két sütőpapír között nyújtsuk ki a kekszes masszát téglalap alakúra, majd kenjük meg a vajas krém felével és tekerjük fel szorosan a tekercset. Egy fóliába szorosan becsomagoljuk és a hűtőbe tesszük néhány órára, de akár egy éjszakára is lehet. A keksz másik felét is így elkészítjük. Tálalás előtt érdemes még kókuszreszelékkel megszórni, de nem szükséges.