Hozzávalók:
4-5 db csiperke gomba
2 db kisebb cukkini
só, bors
2-3 evőkanál liszt
4 evőkanál olívaolaj
50 g parmezán
50 g camembert sajt
1 gerezd fokhagyma
4 db tojás
2 evőkanál tejföl
Elkészítés:
A gombát és a cukkinit pucoljuk meg, majd vágjuk egyenletes szeletekre. A cukkinit szórjuk meg sóval és borssal, majd szórjunk rá lisztet. Egy serpenyőben tegyünk pici olajat és a cukkiniszeleteket, valamint a gombaszeleteket pirítsuk meg. Közben a parmezánt reszeljük le, a fokhagymát vágjuk apróra, a tojásokat és a tejfölt keverjük össze.
A használt serpenyőt töröljük ki, majd tegyünk bele egy kevés olajat ismét és rendezgessük el benne a cukkini és gombaszeleteket. Ezután a tojásos keverékbe szórjuk bele a fokhagymát és a sajtot, valamint sót és borsot. Öntsük az egészet a zöldségekre, majd a camembert sajtot vágjuk szeletekre és tegyük a tetejére.
Előmelegített sütőben 170 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük a frittatat.