Hozzávalók:
600 g csirkemell
2 db kisebb cukkini
1 kisebb sárga tök
2 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál vaj
só, bors
3 teáskanál olasz fűszerkeverék
1 teáskanál fokhagyma por
1/2 teáskanál hagymapor
1 teáskanál citromhéj
2 evőkanál petrezselyem
2 evőkanál citromlé
parmezán sajt
Elkészítés:
A csirkét vágjuk össze kockákra, a tököt és a cukkinit szintén. A csirkét fűszerezzük sóval, borssal, és a fűszerek 3/4-vel. Egy serpenyőbe tegyünk olajat és vajat, majd pirítsuk meg a csirkét alatta. Ezután szedjük ki és tegyük félre. A tököt és a cukkinit dobjuk rá a visszamaradt zsírra, majd a maradék fűszert szórjuk rá.
Kezdjük el pirítani és párolni a zöldséget. Ha már kezd kész lenni a zöldség, akkor tegyük vissza mellé a csirkét és együtt főzzük tovább néhány percig. Öntsünk rá citromlevet és apróra vágott petrezselymet. Végül szórjuk meg tálalás előtt sajttal vagy egy kis szezámmaggal.