Hozzávalók:
3 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál chili por
fél teáskanál őrölt kömény
fél teáskanál só
4 kisebb csirkemell
1 piros kaliforniai paprika
1 zöld kaliforniai paprika
4 szelet lilahagyma
8 db tortilla
cheddar sajt
Elkészítés:
Egy tálban keverjük össze az olajat, a chili port, a köményt és a sót. A csirkét kenjünk be az olajos-fűszeres páccal, valamint a szeletekre vágott hagymát és paprikát. Grillen vagy serpenyőben süssük meg a csirkéket, valamint a zöldségeket. Ha megsültek tegyük félre és szeleteljük fel kisebb falatokra.
A tortillak egyik felét pirítsuk meg kissé, majd pakoljuk rá a csirkét, a hagymát és a paprikát, valamint szórjuk rá a sajtot. Tegyük rá a tortilla másik felét és ismét pirítsuk meg mindkét oldalát.