Hozzávalók:
650 g csirkemell
fél citrom
80 ml extra szűz olívaolaj
2 ág rozmaring
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál mustár
1 teáskanál méz
4 db tojás
250 g bébi spenót
4 szelet pirított kenyér
Elkészítés:
A csirkemellet vágjuk kisebb szeletekre. Ezután tegyük egy tálba és locsoljuk rá a citrom levét, egy evőkanál olívaolajat, a felszeletelt fokhagymát és a rozmaringot. Ezután egy másik tálban keverjük még össze a mézet, a mustárt és a maradék olajat, majd öntsük rá a csirkékre.
Forró grill serpenyőben süssük ki a csirkéket és tegyük félre. Közben a tojásokat is főzzük kissé keményre, de a közepük maradjon egy picit folyós. Ha megfőttek, akkor pucoljuk meg őket. Négy tálban oszlassuk el a spenótot és a csirkéket, majd mindegyik tálba tegyünk 1-1 db főtt tojást és vágjuk őket félbe. Végül a pirított kenyeret vágjuk kockákra és szórjuk a salátára. Ezután már lehet is fogyasztani.