Hozzávalók:
250 g tészta
250 g csirkemell
200 g gomba
150 g koktélparadicsom
100 g feta sajt
3 evőkanál olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál bazsalikom
1 teáskanál rozmaring
só, bors
Elkészítés:
A tésztát a szokásos módon főzzük ki bő, sós vízben. Közben a csirkemellet locsoljuk meg kevés olajjal, majd szórjuk meg sóval és borssal. Egy forró serpenyőbe tegyünk egy kevés olajat és az apróra vágott fokhagymát dobjuk rá. Ha elkezd pirulni a fokhagyma, adjuk hozzá a kockára vágott csirkemellet és kezdjük el sütni. Közben a gombát is vágjuk össze és adjuk a húshoz.
A megfőtt tésztát szűrjük le és keverjük hozzá a kockára vágott paradicsomot és a fetát. Ha megsült a csirkemell és a gomba is, akkor adjuk azt is a tésztához. Ízesítsünk még rozmaringgal és bazsalikommal és forgassuk össze az egészet. Ízlés szerint lehet egy kis olívabogyót is tenni.