Ha kedveled a cézársalátát, akkor ezt a tésztás változatot egészen biztosan imádni fogod. Nagyon könnyű összedobni és egy könnyed ebédre vagy vacsorára nagyszerű választás.
Hozzávalók:
200 g csirkemell
1 fej római saláta
300 g tészta
parmezánforgács
cézár salátaöntet
só, bors
kenyérkocka
Elkészítés:
A csirkemelleket sóval és borssal szórjuk meg, majd kevés olajon pirítsuk meg mindkét oldalukat. Közben a tésztát főzzük ki enyhén sós vízben és szűrjük le. Hideg víz alatt próbáljuk meg minél gyorsabban lehűteni. A megsült csirkemelleket vágjuk össze kisebb darabokra. A salátát egy nagy tálban vágjuk össze.
Keverjük a salátába a csirkemellet és a tésztát, majd mehet rá a salátaöntet. Megszórjuk pirított kenyérkockákkal és parmezánforgáccsal. Ezután már lehet is tálalni.