Hozzávalók:
500 g csirkemellfilé
250 g fetasajt
100 g rukkola
1 fej jégsaláta
2 közepes zöldalma
aszalt szilva
2 db sárgarépa
100 g dió
só, bors
pirospaprika
oregánó
Elkészítés:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és befűszerezzük a sóval, borssal, pirospaprikával és az oregánóval. Egy serpenyőben megpirítjuk annyira, hogy teljesen puha legyen. Egy nagy tálba tesszük az összevágott jégsalátát és rukkolát. A fetasajtot kockákra vágjuk.
Az almát és az aszalt szilvát csíkokra vágjuk, míg a diót nagyobb darabokra, a répát pedig lereszeljük. A tálba beletesszük az összes hozzávalót és jól összekeverjük. Készíthetünk a salátához dresszinget is, de meglocsolhatjuk olívaolajjal is.