9 °C
borús égbolt
2024. szeptember 13., péntek
Kornél

Csicseriborsós frittata

2017. április 22.
7.9361
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mai receptünk a StafétaKanál csapat ajánlotta, akik nemrégiben Felméri Péter humoristával készítették el a Csicseriborsós frittatát. Ez a tojásos étel reggelire de akár vacsorára is tökéletes. Hamar el lehet készíteni.


Hozzávalók:
1/2 konzerv gőzben párolt Bonduelle csicseriborsó
2 fej vöröshagyma
1 evőkanál fűszerpaprika
8 tojás
bébispenót
feta sajt
olaj
só, bors

Elkészítés:
Vágjuk karikákra a hagymát, majd kevés olajon dinszteljük meg, közben ízesítsük sóval, borssal és fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a leszűrt csicseriborsót, majd picit megpirítjuk. A simára kevert tojásokat ráöntjük, hozzáadjuk a bébispenótot, elkeverjük.

A tetejére fetát morzsolunk, és 200 fokra előmelegített sütőben maximum 20 perc alatt készre sütjük.
2 hozzászólás

zitucska

8 éve, 12 napja

Nekem a csicseri annyira nem jön be.

válasz erre

EszterSzabadkai

8 éve, 13 napja

Biztosan jó íze van, a frittatat nagyon szeretem.

válasz erre