Hozzávalók:
300 g darált háztartási keksz
50 g vaj
50 ml tej
400 g natúr krémsajt
400 ml habtejszín
4 evőkanál nádcukor vagy kristálycukor
2 db citrom
20 g zselatin
1 dl tej
Elkészítés:
A vajat olvasszuk fel és keverjük össze a darált keksszel és a tejjel. A masszát ezután egyengessük el egy tortaformában. Érdemes a torta falára is nyomogatni a masszából. A krém elkészítéséhez a sajtkrémet egy tálba tesszük és hozzákeverjük a cukrot és a citromok facsart levét. A habtejszínt kemény habbá verjük és a sajtkrémhez keverjük.
A zselatint a langyos tejjel elkeverjük és szintén a krémhez keverjük. Végül a tortaformában elegyengetjük a krémet és néhány órára a hűtőbe tesszük. Díszíthetjük citromkarikákkal még a tortát.