Hozzávalók:
225 g olvasztott vaj
1 db citrom
250 g barna cukor
2 db tojás + 1 tojássárgája
280 g liszt
2 teáskanál kukoricakeményítő
1 teáskanál sütőpor
1 bögre porcukor
2 evőkanál citromlé
Elkészítés:
Az olvasztott vajat keverjük el a cukorral, majd adjuk hozzá a citrom levét és reszelt héját, és egyenként a tojásokat. Ezt alaposan keverjük össze. Egy másik tálban a száraz hozzávalókat átszitáljuk, azaz a lisztet, keményítőt és a sütőport. Ezután a száraz és a nedves összetevőket elkeverjük, majd a tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
180 fokon 25-30 percig sütjük, ezután hagyjuk kihűlni. Ha már hideg, akkor elkészítjük a mázat, a porcukrot és a citromlevet elkeverjük és ráöntjük a süti tetejére.