21 °Cenyhe eső
2022. augusztus 08., hétfő • László

Újabb színész állítja, hogy Kevin Spacey zaklatta őt

Brauny , 2018. július 04.
Alaposan derékba törte karrierjét Kevin Spacey, miután kiderült róla, hogy a múltban nem tudott parancsolni szexuális túlfűtöttségének, ezáltal a nyolcvanas évek közepe óta folyamatosan zaklatta fiatalabb kollégáit - akik rendre férfiak voltak.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Botrányát leginkább Anthony Rapp robbantotta ki, aki most merte nyilvánosságra hozni, hogy Kevin még 1985-ben, mindössze 14 éves korában szexuálisan zaklatta őt, amire a sztár annyit reagált, hogy részeg volt, de mint ismert, ez nem mentség.

Most azonban egy újabb híresség hozta nyilvánosságra, hogy Kevin korábban zaklatta őt, ezáltal a Prometheus sztárjaként ismert Guy Pearce mondta el egy interjúban, hogy az 1997-es Szigorúan bizalmas című filmben a híresség őt is megtalálta.

Pearce elmondta, hogy nagyon nehezen beszél a dologról, hiszen rendkívül problémás volt együtt dolgozni Kevinnel, mert bár remek színész, de nehéz természet, ugyanakkor elmondta, hogy ő egy fogdosós ember, ám szerencsére már 29 éves volt, amikor ez történt, és nem 14 - utalva ezzel Anthony Rapp esetére.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!