9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Újabb színész állítja, hogy Kevin Spacey zaklatta őt

2018. július 04.
13.4281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Alaposan derékba törte karrierjét Kevin Spacey, miután kiderült róla, hogy a múltban nem tudott parancsolni szexuális túlfűtöttségének, ezáltal a nyolcvanas évek közepe óta folyamatosan zaklatta fiatalabb kollégáit - akik rendre férfiak voltak.

Botrányát leginkább Anthony Rapp robbantotta ki, aki most merte nyilvánosságra hozni, hogy Kevin még 1985-ben, mindössze 14 éves korában szexuálisan zaklatta őt, amire a sztár annyit reagált, hogy részeg volt, de mint ismert, ez nem mentség.

Most azonban egy újabb híresség hozta nyilvánosságra, hogy Kevin korábban zaklatta őt, ezáltal a Prometheus sztárjaként ismert Guy Pearce mondta el egy interjúban, hogy az 1997-es Szigorúan bizalmas című filmben a híresség őt is megtalálta.

Pearce elmondta, hogy nagyon nehezen beszél a dologról, hiszen rendkívül problémás volt együtt dolgozni Kevinnel, mert bár remek színész, de nehéz természet, ugyanakkor elmondta, hogy ő egy fogdosós ember, ám szerencsére már 29 éves volt, amikor ez történt, és nem 14 - utalva ezzel Anthony Rapp esetére.