11 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Megszólalt Britney exférje, állítólag a gyerekek már hónapok óta nem beszélnek anyjukkal

2022. augusztus 07.
25.9711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Sosincs nyugalom a popénekesnő háza táján, most éppen exférje, Kevin Federline nyilatkozott közös gyermekikről, akik állítólag már hónapok óta nem beszélnek édesanyjukkal, az apjuknál laknak.

Britney Spears és Kevin Federline 2004-ben jöttek össze, született két fiúk, Sean Preston és Jayden James, akik már 15 és 16 évesek és nem könnyű a tinikkel, ezt sok szülő tudja.

Az apuka nemrégiben nyilatkozott és elárulta, hogy a gyerekek már hónapok óta nem beszélnek Britneyvel, állítólag az esküvőjére sem mentek el. Az exférj leginkább a meztelen fotók miatt fejezte ki aggodalmát, melyeket az énekesnő az Instagram oldalán osztott meg.

Az interjúra először Britney új férje, Sam Asghari reagált, aki természetesen megvédte feleségét és butaságnak tartja, hogy egy ilyen információt megosztottak a nyilvánossággal. Ezt követően Britney is megszólalt, aki elmondta, hogy a gyerekek tini korban vannak, nem könnyű most velük. Szerettek volna az apjukkal lenni, ő ezt meg is adta nekik, ahogy korábban is mindig mindent megadott a gyerekeknek.