18 °C
erős felhőzet
2024. április 28., vasárnap
Valéria

Emily Ratajkowski exférjét szexuális zaklatással vádolják

2023. március 30.
38.4491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A legfrissebb hírek szerint komoly vádakkal illetik a modell egykori férjét, Sebastian Bear-McClardot, akitől tavaly nyáron vált el a híresség, miután állítólag megcsalta férje, akit most szexuális zaklatással és tinilányokkal való helytelen viselkedéssel vádolják.

A Variety legfrissebb számában került terítékre Sebastian Bear-McClard, akit egy most 24 éves nő azzal vádol, hogy a filmproducer 17 éves korában Instagramon megkereste. Találkoztak és a férfi adott neki egy kis szerepet egy filmben. Mint kiderült, a lánynak meztelenül kellett forgatnia, sőt illetlen kérdést is feltettek neki.

Nem sokkal a forgatási incidens után a fiatal nő állítólag szexelni kezdett Bear-McClarddal a Variety beszámolója szerint - a beleegyezési korhatár New York államban 17 év. Az első nő beszámolóján kívül egy másik meg nem nevezett személy azt állította, hogy 18 éves korában találkozott a New York-i filmrendezővel, aki állítólag karrierígéretekkel bombázta. A nő azt állítja, hogy a beleegyezése nélkül feküdt le vele a férfi.