13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Hailey Bieber a gyerekvállalásról beszélt

2022. augusztus 18.
24.0421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A két híresség idén ünnepli negyedik házassági évfordulójukat, ám az ünneplés mellett rengeteg negatív dolgot is át kellett élniük, melyekről nemrégiben a Harper's Bazaarnak mesélt Hailey.

Justin Bieber múlt héten lépett fel először hazánkban, melynek óriási sikere volt, ám előtte kérdésesnek tűnt a koncertje ugyanis lebénult a fél arca.

Erről is beszélt a magazinnak Hailey Bieber, aki elmondta, hogy nagyon nehéz időszakon vannak túl, de a gyógyulás csak erősebbé tette kapcsolatukat. A modellnek Justin a legjobb barátja és ha távol vannak egymástól, akkor mindig alig várja, hogy ismét találkozzanak.

Minden nap sokat dolgoznak azon, hogy működjön a kapcsolatuk és Hailey szerint a gyerekek mindent meg fognak majd változtatni ha eljön az idő. Hailey elárulta, hogy idén biztosan nem fognak a gyerekprojekten dolgozni, de talán jövőre már szóba jöhet a dolog.

Justin Bieber múlt héten lépett fel először hazánkban, melynek óriási sikere volt, ám előtte kérdésesnek tűnt a koncertje ugyanis lebénult a fél arca.'>