13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Gigi Hadid törli magát a Twitterről

2022. november 07.
45.8931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Keményen bírálta a szupermodell Elon Musk által vezetett közösségi média platformot és bejelentette, hogy törli magát onnan, ugyanis szerinte a gyűlölet és fanatizmus üregévé vált a hely.

Elon Musk október végén hivatalosan is megvásárolta kedvenc közösségi médiáját, a Twittert, ahol azonnal elbocsátásokba kezdett és teljesen meg akarja változtatni a platformot.

Amióta új vezető van, rengeteg troll érkezett az oldalra és megjelentek a gyűlöletbeszédek is, sőt Kanye West is visszakapta fiókját. Úgy tűnik ezek a lépések Gigi Hadidnak nem jönnek be, aki Twitteren keményen kritizálta Elon Muskot.

A 27 éves modell bejelentette, hogy törli magát a Twitterről, deaktiválta fiókját. Szerinte a gyűlöletbeszéd és a fanatizmus szemétdobjává vált a közösségi média. Giginek az sem tetszik, hogy sorra rúgják ki a fontos beosztású kollégákat, többek között az egyik emberi jogokkal foglalkozó alkalmazottat.
megvásárolta kedvenc közösségi médiáját, a Twittert, ahol azonnal elbocsátásokba kezdett és teljesen meg akarja változtatni a platformot.'>