Hozzávalók:
1 bögre finom szemcséjű bulgur
2 db répa
1 db fehérrépa
1 db cékla
100 g kecskesajt
fél csokor petrezselyem
só, bors
2 bögre forró víz
olívaolaj
Elkészítés:
A bulgurt öntsük egy tálba, öntsük rá a forró vizet és hagyjuk állni 10 percig, amíg beszívja a vizet. Addig elkészítjük a répát és a céklát. A répákat pucoljuk meg és vágjuk kisebb csíkokra, a céklát pedig kockákra. Egy serpenyőben hevítsünk olajat és kezdjük el megpárolni rajta a répákat, közben sóval és borssal szórjuk meg.
Ha kész, tegyük félre és jöjjenek a céklák. Ha az is kész, akkor a már megpuhult bulgurt szórjuk egy nagy tálra, tegyük rá a répát és a céklát. Szórjunk rá kecskesajtot és az apróra vágott petrezselymet.