Hozzávalók:
250 g fusilli tészta
200 g brokkoli
100 g sajt
100 g koktélparadicsom
3 db újhagyma
olívabogyó
2 evőkanál olívaolaj
1 fél citrom leve
só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
A tésztát főzzük ki sós vízben, majd szűrjük le és mossuk át hideg vízzel, hogy könnyebben kihűljön. Amíg hűl készítsük el a saláta többi részét. A brokkolit szintén sós vízben főzzük körülbelül 3 percig, majd hideg víz alatt jól hűtsük le. Az újhagymát és az olívabogyót vágjuk össze, a paradicsomokat félbe. Érdemes több féle színű koktélparadicsomot választani.
Végül egy nagy tálban összekeverjük az összes hozzávalót, meglocsoljuk citromlével, olívaolajjal és ízlés szerint sóval, borssal szórjuk meg. Hidegen fogyasszuk!