Hozzávalók:
500 g csirkemell
250 g brokkoli
250 g csiperkegomba
2 evőkanál olívaolaj
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál friss gyömbér
4 db mogyoróhagyma
só, bors
2 evőkanál szójaszósz
Elkészítés:
A húst vágjuk kockákra és szórjuk meg sóval, borssal, majd az olívaolajon pirítsuk meg. Közben a brokkolit szedjük rózsáira, a gombát szeleteljük fel. Ha megsült a csirke, akkor vegyük ki és tegyük félre. Ugyan abban a serpenyőbe beletesszük a fokhagymát és a gyömbért, majd hozzáadjuk a gombát és a brokkolit.
Alaposan összekeverjük és néhány percig pároljuk. Végül a csirkét visszaöntjük a brokkolihoz, továbbá a karikázott hagymát is és összefőzzük az egészet. Szójaszósszal meglocsoljuk, valamint sóval és borssal ízesítünk ha kell.